Εκτύπωση

Έκδοση αναμνηστικού κέρματος με την ευκαιρία της επετείου για τα τριαντάχρονα του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου

Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2020

 

Εξάντληση αποθέματος των θηκών των κερμάτων

 

Η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου (ΚΤΚ) ανακοινώνει ότι, λόγω της εξαιρετικά μεγάλης ζήτησης που έχει παρατηρηθεί, το απόθεμα του αναμνηστικού κέρματος υποδειγματικής κατάστασης (proof) τοποθετημένο σε θήκες που εκδόθηκε σήμερα με την ευκαιρία της επετείου για τα τριαντάχρονα του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου, έχει εξαντληθεί.

Ως εκ τούτου, η ΚΤΚ δεν θα δέχεται άλλες αιτήσεις για αγορά του εν λόγω κέρματος σε θήκες και, επίσης, οι πωλήσεις του από τα ταμεία και το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) της ΚΤΚ τερματίζονται με άμεση ισχύ.

Το εν λόγω αναμνηστικό κέρμα εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο σε λαμπρή ακυκλοφόρητη κατάσταση τοποθετημένο σε κάψουλες και σε κάρτες και σε ακυκλοφόρητη κατάσταση σε ρολά των 25 τεμαχίων.

Σε περίπτωση ακύρωσης οποιωνδήποτε παραγγελιών κερμάτων τοποθετημένων σε θήκες, η ποσότητα κερμάτων που θα καταστεί διαθέσιμη θα τεθεί προς πώληση στο ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) και στα ταμεία της ΚΤΚ.