Εκτύπωση

Έκδοση αναμνηστικού κέρματος με την ευκαιρία της επετείου για τα τριαντάχρονα του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου

Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020

 

Εξάντληση αποθέματος των καρτολίνων των κερμάτων

 

Η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου (ΚΤΚ) ανακοινώνει ότι, λόγω της εξαιρετικά μεγάλης ζήτησης που έχει παρατηρηθεί, το απόθεμα του αναμνηστικού κέρματος σε λαμπρή ακυκλοφόρητη κατάσταση τοποθετημένο σε καρτολίνες που εκδόθηκε στις 14 Δεκεμβρίου 2020, με την ευκαιρία της επετείου για τα τριαντάχρονα του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου, έχει εξαντληθεί.

Ως εκ τούτου, η ΚΤΚ δεν θα δέχεται άλλες αιτήσεις για αγορά του εν λόγω κέρματος σε καρτολίνες και, επίσης, οι πωλήσεις του από τα ταμεία και το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) της ΚΤΚ τερματίζονται με άμεση ισχύ.

Σημειώνεται ότι το απόθεμα του εν λόγω αναμνηστικού κέρματος σε υποδειγματική κατάσταση (proof) τοποθετημένο σε θήκες εξαντλήθηκε την πρώτη ημέρα της έκδοσής του. Ως εκ τούτου, το κέρμα εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο μόνο σε λαμπρή ακυκλοφόρητη κατάσταση τοποθετημένο σε κάψουλες και σε ακυκλοφόρητη κατάσταση σε ρολά των 25 τεμαχίων.

Σε περίπτωση ακύρωσης οποιωνδήποτε παραγγελιών κερμάτων τοποθετημένων σε καρτολίνες, η ποσότητα κερμάτων που θα καταστεί διαθέσιμη θα τεθεί προς πώληση στο ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) και στα ταμεία της ΚΤΚ.